Ny design

Syns inte den nya designen? Tryck på f5 så kommer sidan uppdateras.
Tack till Kalle som hjälpte mig!


Lycklig!!!!


@Hermans

Matfrossa på Hermans avslutas med dessert! Fast jag och Emelie orkar egentligen inte mer.


Läsvärt!

Tänk på det!


Pain

Pain is just a weakness leaving to body! Say hello to my little friend. För att vara ärlig så ser den mycket mer skräckinjagande ut än vad den egentligen är.

Jag är i denna stund på väg till stammishaket Två och undrar lite hur jag ska kunna hålla mig vaken. Jag har jobbat på lagret i två dagar och det känns i kroppen om man säger så.


Done!

Så då, visumet är klart och nu återstår det bara en väntan på att den 21 april ska infinna sig.
Jag ser faktiskt fram emot att flytta hem till mamma och pappa för att spendera den sista tiden i Varberg med vänner och familj även om jag kommer sakna Stockholm och allt vad det innebär och allra mest min vän Emma.

Va ska ho göra där på andra sidan jorden då?!?

Jo, ho ska resa runt som en hippie och bo i en van ett par veckor först och sedan ska ho renovera hus och bo som en hippie i husen. Låter det kul? Absolut!


Nu är det dags att få i sig lite lunch och sedan en sväng på stan kanske.


Biljett och visum!

Då var biljetten köpt och jag har skickat iväg min ansökan om visum.
När jag skulle skriva i yrke för mitt visum kunde jag välja lite vad jag ville och fick klart för mig att prostitution är helt okej att jobba med. (Lugn mamma, jag valde inte det, utan säljare inom hemelektronik) :)
Ett urval av yrken
Bara ett urval av allt man kunde välja på

Imorgon är det officiellt sista dagen på jobbet men riktigt så blir det inte. Jag kommer jobba lite extra tom. 9/4 så än blir ni inte av med mig här i Stockholm :)


Välkommen till min nya blogg!

Kia ora! Ja, vad betyder nu det? Jo, kia ora betyder välmående eller 'hej hej' på maouri språk och maouri är Nya Zeelands urinvånare. Varför jag vet detta är för att mitt äventyr har precis börjat genom att jag har bokat en enkel biljett till Nya Zeeland med avgång den 21 april!

 

To be continued


RSS 2.0